Etusivu >>  Mammut >>  Makuupussit  >>  Bivipussit >>  Mammut Sphere Bivi Bivipussit Oranssi Makuupussit,mammut alexandra,Ilmainen toimitus & palautus

Mammut Sphere Bivi Bivipussit Oranssi Makuupussit,mammut alexandra,Ilmainen toimitus & palautus

€105.84  €52.92Säästä: 50%
  • Malli: Mammut 002557
  • 7956 Kpl varastossa
  • Mammut Sphere Bivi Bivipussit Oranssi Makuupussit,mammut alexandra,Ilmainen toimitus & palautus

Määrä

Mammut Sphere Bivi Bivipussit Oranssi Makuupussit,mammut alexandra,Ilmainen toimitus & palautus_checkout
myydään mammut kaappi Mammut Makuupussit Bivipussit , Mammut Sphere Bivi Bivipussit Oranssi Makuupussit,mammut alexandra,Ilmainen toimitus & palautus Mammut laukut ja kärryt,kyseisen nettikaupan

Sphere Bivi on tinkimätön ja erittäin kevyt leiriytyä laukku että pitäisi olla olennainen laite tahansa kiertueella. Se on varustettu köysi aukkoja, kiristysnauha ja integroitu kompressiopussia. Ylempi osa koostuu ulos hengittävän kalvon, jossa veden sarakkeen 15.000 mm ja vesihöyryn läpäisevyys M / P 15000 g / m² / 24h. Pohjaosa koostuu ulos vedenpitävä nylon kangas vesipatsaan 5,000 mm.
Ominaisuudet:
Ihanteellinen:
Klassinen Alpinism
Mixed ja jääkiipeily
Sopiva:
Expeditions
Retkeily
Tekniset tiedot:
Paino: 310 g
Tärkeimmät Kangas:
shelterTX ™ 1 (bluesign® hyväksytty)
Harvinaisen vedenpitävä, hengittävä ja vankaksi materiaalia. Laminaatti antaa tiivistyminen hajotin ja tarjoaa erinomaisen suojan kosteissa ulkopuolelta materiaalista.
Sävellys:
Outer Materiaali: Polyamidi 100%
Kalvo: Polyuretaani 100%

Jos etsit Mammut Sphere Bivi:a, tänään on onnenpäiväsi. Mammut erinomainen arvo Helsinki:ssa, omassa ulkoiluverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Makuupussit tuotteet. Mammut erinomainen arvo Helsinki tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Bivipussit erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Bivipussit on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Kuvaus

Ominaisuudet

Väri: Oranssi
Mammut - Makuupussit - Bivipussit,Väri: oranssi